Bestellen en betalen
Ja, we hebben regelmatig kortingen en speciale aanbiedingen! Houd onze website en nieuwsbrieven in de gaten voor de nieuwste promoties en kortingen. Je kunt ook onze sociale media volgen voor extra aanbiedingen en exclusieve codes. Heb je vragen over huidige kortingen? Ons team helpt je graag verder.
Bij Meubelsale kun je het gewenste product eenvoudig in je winkelmandje doen en je contactgegevens achterlaten. Hoewel je online niet direct een bestelling kunt plaatsen, wordt het artikel voor je gereserveerd. We nemen vervolgens contact met je op om een geschikt afhaalmoment af te spreken, zodat alles voor je klaarstaat wanneer je het komt ophalen. Je kunt ook altijd de winkel bellen om je wensen of bestelling persoonlijk door te nemen.
Klantenservice
Bij veel Meubelsale-showrooms kun je gratis parkeren, maar dit kan per locatie verschillen. Voor specifieke informatie over parkeerfaciliteiten en eventuele kosten bij de showroom die je wilt bezoeken, kun je het beste de website van Meubelsale raadplegen of rechtstreeks contact opnemen met de betreffende vestiging.
Ja, je kunt een afspraak maken voor een showroombezoek bij Meubelsale. Neem contact op met de dichtstbijzijnde vestiging via onze website of telefonisch om een tijdstip te plannen dat jou uitkomt. We zorgen ervoor dat je de persoonlijke aandacht krijgt die je verdient en helpen je graag bij het vinden van het perfecte meubel!
Ja, we hebben meerdere Meubelsale winkels verspreid over Nederland. Bezoek onze website om de dichtstbijzijnde winkel te vinden en kom gerust langs voor persoonlijk advies en om onze meubels te bekijken!
Onze klantenservice is beschikbaar tijdens de openingstijden van onze winkels. Voor de exacte tijden kun je de pagina van jouw dichtstbijzijnde vestiging raadplegen. Onze medewerkers staan klaar om al je vragen te beantwoorden en je verder te helpen!
Je kunt eenvoudig contact opnemen met de klantenservice van Meubelsale door een bezoek te brengen aan of telefonisch contact op te nemen met de winkel waar je jouw meubels of accessoires hebt gekocht. Onze medewerkers staan klaar om je te helpen met eventuele vragen of servicemeldingen.
Productinformatie
We doen ons best om de kleuren van onze meubels zo nauwkeurig mogelijk weer te geven op onze website. Houd er echter rekening mee dat de kleuren op je scherm iets kunnen variëren door instellingen en verlichting. Als je twijfels hebt over een specifieke kleur, neem gerust contact met ons op voor meer informatie.
Op onze productpagina's vind je de afmetingen van elk meubel, zodat je precies kunt zien of het perfect in jouw ruimte past. Van hoogte tot breedte en diepte, we hebben alle informatie die je nodig hebt. Heb je nog vragen of twijfels? Ons team staat klaar om je te helpen!
Ja, bij Meubelsale doen we er alles aan om ervoor te zorgen dat onze meubels gemakkelijk te monteren zijn. De meeste van onze meubels worden geleverd met duidelijke en gedetailleerde montage-instructies. Hier zijn enkele dingen om te weten:
  • Duidelijke instructies: Elk meubel wordt geleverd met een stap-voor-stap handleiding en alle benodigde bevestigingsmaterialen, zodat je precies weet wat je moet doen.
  • Gebruiksvriendelijke onderdelen: We zorgen ervoor dat alle onderdelen en bevestigingsmiddelen makkelijk te herkennen en te gebruiken zijn.
  • Zelfmontage: Hoewel de meeste van onze meubels ontworpen zijn voor zelfmontage, hebben we ook een selectie van meubels die volledig gemonteerd geleverd worden, voor extra gemak.
  • Hulp nodig?: Mocht je toch tegen problemen aanlopen, neem dan gerust contact op met onze klantenservice. We staan klaar om je te helpen met tips en advies.
We willen dat je blij bent met je aankoop en een soepele montage-ervaring hebt!
Bij Meubelsale gebruiken we een breed scala aan materialen om te zorgen dat onze meubels zowel mooi als duurzaam zijn. De keuze van materialen kan variëren afhankelijk van het type meubel en de stijl. Elk materiaal wordt zorgvuldig geselecteerd om te zorgen voor de beste kwaliteit en duurzaamheid van onze meubels. Als je specifieke vragen hebt over de materialen die we gebruiken, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!
Showrooms
Nee, je hoeft geen afspraak te maken voor een showroombezoek bij Meubelsale. Je bent van harte welkom om op elk moment binnen te lopen tijdens onze openingstijden. Wil je graag uitgebreid advies of zeker zijn van persoonlijke aandacht? Dan kun je altijd een afspraak maken voor een adviesgesprek.
Ja, in onze showroom staan onze deskundige medewerkers klaar om je te voorzien van persoonlijk advies. Of je nu hulp nodig hebt bij het kiezen van de juiste meubels of vragen hebt over je interieur, we helpen je graag om de beste keuzes te maken. Kom gerust langs voor advies op maat!
In onze showroom vind je een uitgebreide selectie meubels, zoals prachtige eetkamer- en woonkamermeubels. We presenteren de nieuwste trends en stijlen, zodat je volop inspiratie kunt opdoen en de kwaliteit van onze meubels zelf kunt ervaren. Onze deskundige medewerkers staan voor je klaar om je te helpen en al je vragen te beantwoorden. Kom gerust langs en ontdek onze collectie!
Ja, veel Meubelsale-showrooms zijn goed bereikbaar met het openbaar vervoer. De bereikbaarheid kan echter per locatie verschillen. Voor informatie over de beste openbaar vervoerroutes naar een specifieke showroom, kun je de website van Meubelsale raadplegen of contact opnemen met de vestiging die je wilt bezoeken.
De openingstijden van onze showrooms zijn verschillend per locatie. Voor de meest actuele informatie kun je de pagina “Onze Winkels” op onze website bezoeken. Hier vind je de openingstijden van alle Meubelsale vestigingen, zodat je je bezoek goed kunt plannen.
Op de website van Meubelsale vind je de locaties van onze showrooms. We hebben meerdere vestigingen verspreid over Nederland. Je kunt de adressen en openingstijden van deze showrooms vinden door onze website te bezoeken en de sectie “Onze Winkels” te raadplegen. Zo vind je snel de showroom die het dichtst bij jou in de buurt is.
Speciale diensten
Ja, bij Meubelsale bieden we interieuradvies aan om je te helpen de perfecte meubels voor jouw ruimte te vinden. Onze deskundige adviseurs staan klaar om je te ondersteunen met stijl- en indelingssuggesties. Neem contact met ons op of bezoek een van onze winkels voor persoonlijk advies dat past bij jouw wensen en behoeften.

Meubelsale, dé interieur specialist

HET GROOTSTE ASSORTIMENT TEGEN BODEMPRIJZEN

Dit kunnen we waarmaken doordat we slim inkopen, al onze producten komen rechtstreeks bij de fabrieken vandaan

LAAGSTE PRIJSGARANTIE

Onze prijzen zijn lager dan welke meubelwinkel dan ook. En daar haal jij je voordeel uit!

PERSOONLIJK CONTACT

Bij ons staat de eigenaar altijd zelf in de winkel! Dat geeft net dat beetje extra aandacht en betrokkenheid

COMPLETE EN VERZORGDE SHOWROOMS

Naast online aanbieder hebben wij ook complete en verzorgde showrooms. Kun je de meubels ook even in het echt bekijken

BEZORGING MOGELIJK

Liever alles laten bezorgen? Geen probleem, zetten we het ook nog even in elkaar voor je!